شهابالدین طباطبایی عضو شورای اطلاعرسانی دولت: پزشکیان دروغ نمیگوید، وعده بیخودی نمیدهد، رویافروشی نمیکند و حتی اگر واقعیت تلخ باشد، صداقتش را فراموش نمیکند
آقای پزشکیان همچنان دروغ نمیگوید، وعده بیخودی نمیدهد، رویافروشی نمیکند و حتی اگر واقعیت تلخ باشد صداقتش را و قولی که به مردم داده را فراموش نمیکند. به اضافه اینکه آقای پزشکیان در حد امکان دستهبندیهای سیاسی را ملاک گزینش مسئولان قرار نمیدهد، او کارآمدی را معیار سنجش میداند. من فکر میکنم اینها بخشی از کارهایی است که آقای پزشکیان نکرده و امیدوارم که تا آخر دوره هم انجام ندهد.
▫️ شهابالدین طباطبایی دبیرکل حزب ندای ایرانیان و عضو شورای اطلاعرسانی دولت در خصوص عملکردها و اقدامات دولت در آستانه 100 روزگی به «آرمان ملی» گفت: اول اینکه بهنظرم اگر بخواهیم آقای پزشکیان را در 100 روزهگی ببینیم معتقدم ایشان در آستانه گذشت ۱۰۰ روز از دولت همچنان یکسری کارها را انجام نمیدهد، انجام ندادن برخی کارها از انجامدادن کارهای دیگر مهمتر است. آقای پزشکیان همچنان دروغ نمیگوید، وعده بیخودی نمیدهد، رویافروشی نمیکند و حتی اگر واقعیت تلخ باشد صداقتش را و قولی که به مردم داده را فراموش نمیکند. به اضافه اینکه آقای پزشکیان در حد امکان دستهبندیهای سیاسی را ملاک گزینش مسئولان قرار نمیدهد، او کارآمدی را معیار سنجش میداند. من فکر میکنم اینها بخشی از کارهایی است که آقای پزشکیان نکرده و امیدوارم که تا آخر دوره هم انجام ندهد.
▫️ و اما درباره آنچه در این مدت انجام شده به قول مرحوم مولانا «خوشتر آن باشد که سر دلبران؛ گفته آید در حدیث دیگران» به نظر من خوب است که از مردم، به اضافه جریانات و گروهها و نهادهای مدنی و... در حوزههای مختلف نه فقط سیاسی نظرخواهی شود که در این مدت رئیسجمهور و دولت چه کارهایی کردند. مردم، نهادهای مدنی و جریانات سیاسی بهعنوان واسطههای بین مردم و دولت دستاوردها را بگویند.
▫️ من فکر میکنم با مدلی که از آقای دکتر پزشکیان میشناسیم شاید این برایش جذابتر باشد تا اینکه خودش راجع به این موضوعات حرف بزند. آقای پزشکیان یک ویژگی دارد اینکه تا کاری به سرانجام نرسد درباره آن حرف نمیزند، مگر با مخاطب اجرای آن، تازه کار که به سرانجام میرسد هم آن را محصول مشترک همه دستگاهها در داخل کشور میداند و خیلی در قید و بند این نیست که انجام کار یا محصول یک فرایند را به نام خودش بزند. این هم یکی از ویژگیهایی است که شاید برای پیشبرد کارها و عملیاتی کردن ایدههایی که رئیسجمهور وعده داده خیلی کمک میکند.
▫️ خوب است از دانشجویانی که به دانشگاه برگشتند سوال شود، از اساتیدی که به تدریسشان ادامه دادند یا راجع به بحث محیطزیست از انجمنهای محیطزیستی راجع به اینکه وقتی مازوت سوخته نمیشود چه اتفاقی میافتد، پرسش شود، یا از زنان درباره حضور خانمها در کابینه، یا از «اهل سنت» درباره حضور در کابینه و در کسوت استانداری، یا از اقوام مختلف که بهعنوان نمایندگان عالی دولت در استانها به کار گرفته شدهاند، یا از مردم راجع به اینکه چرا امیدواریشان نسبت به آینده بیشتر شده، سوال شود.
آن وقت مکملش این است که وقتی در ۱۰۰ روزگی این دستاوردها توسط دیگران گفته میشود دولت کارهایی که میخواسته انجام دهد یا ورود کرده و هنوز موفق نشده و دلایلش را نقد کند. شاید اصلا رسانهها هم بتوانند به این موضوع ورود کنند و شاید این خودش کمک کند تا دوباره به آن فضای اعتماد و امیدواری که همه دوست داریم در بالاترین سطح در جامعه اتفاق بیفتد، برسیم.