آرشیو
  • خودکشی رزیدنت‌ها ۶ برابر بیشتر از جمعیت عمومی

    خودکشی رزیدنت‌ها ۶ برابر بیشتر از جمعیت عمومی

    نشستی که قرار بود سال گذشته در اوج ماجراهای خودکشی رزیدنت‌ها و خشونت‌هایی که علیه کادر درمان اعمال می‌شود، برگزار شود، در نهایت با حضور کارشناسان و مسئولان نظام سلامت از‌جمله مشاوران و معاونان وزیر، پزشکان و پرستاران و اهالی رسانه در کافه رویداد کارزار برگزار شد. اردوان بهرامی، نویسنده کارزار پایان خشونت علیه کادر درمان،‌ پزشک عمومی است که می‌گوید ۱۸ هزار نفر این کارزار را امضا کرده‌اند. او صحبت‌هایش را به سمت خودکشی رزیدنت‌ها برد و گفت که هر ماه از خودکشی یکی از رزیدنت‌ها باخبر می‌شوند، در‌حالی‌که هزاران نفر دیگر به خودکشی فکر می‌کنند.
  • محققان: چاق‌شدن قبل از ۳۰ سالگی خطر مرگ زودرس را ۷۵ درصد افزایش می‌دهد

    محققان: چاق‌شدن قبل از ۳۰ سالگی خطر مرگ زودرس را ۷۵ درصد افزایش می‌دهد

    کارشناسان می‌گویند که این پژوهش «زنگ خطر» را به صدا درآورده است.
  • دروغ‌های اقتصادی ترامپ: وقتی برند جای واقعیت را می‌گیرد

    دروغ‌های اقتصادی ترامپ: وقتی برند جای واقعیت را می‌گیرد

    دونالد ترامپ را می‌توان بیشتر یک پدیده رسانه‌ای دانست تا یک بازیگر برجسته اقتصادی؛ چهره‌ای که توانست در دل نظام سرمایه‌داری آمریکایی، تصویری اغواگر و قدرتمند از خود بیافریند.
  • تحقیق جدید: ثروتمندان از عوامل اصلی گرمایش زمین هستند

    تحقیق جدید: ثروتمندان از عوامل اصلی گرمایش زمین هستند

    تحقیقی جدید نشان می‌دهد از سال 1990 تاکنون 10 درصد ثروتمندترین انسان‌های جهان مسئول دوسوم گرمایش زمین بوده‌اند.
  • ۳۸ درصد کودکان ایران زیر خط فقر: بررسی عوامل گسترش فقر چندبُعدی و تاثیر آن بر آینده کودکانی که در خانواده‌های نابرخوردار متولد می‌شوند

    ۳۸ درصد کودکان ایران زیر خط فقر: بررسی عوامل گسترش فقر چندبُعدی و تاثیر آن بر آینده کودکانی که در خانواده‌های نابرخوردار متولد می‌شوند

    حدود ۲۳ میلیون نفر در فضاهایی زندگی می‌کنند که می‌توان آن‌ها را «تله‌های فضایی فقر شهری» نامید
  • بازی خطرناک با مکانیسم ماشه

    بازی خطرناک با مکانیسم ماشه

    هشدار عراقچی به تروئیکای اروپایی نشان‌دهنده حساسیت لحظه کنونی در روابط ایران و اروپا است. درحالی‌که مذاکرات تهران و واشنگتن در جریان است، تروئیکا با تهدید به فعال‌سازی مکانیسم ماشه، بازی دیپلماتیک خطرناکی را پیش می‌برد. شاید از یک منظر، واشنگتن به دنبال تقسیم وظایف با اروپا، ذیل نقش پلیس خوب و بد باشد و یا کاخ سفید با حفظ اهرم مکانیسم ماشه در دست اروپا، چندان بی میل به تشدید فشار روی تهران نباشد، اما خروجی آن به سود هیچ کدام از طرف ها نخواهد بود و صرفا تصاعد تنش را به دنبال دارد.
  • گام‌هایی به سوی توافق یا تداوم پیچیدگی‌ها

    گام‌هایی به سوی توافق یا تداوم پیچیدگی‌ها

    مذاکرات هسته‌ای ایران در ماه‌های اخیر به یکی از مهم‌ترین موضوعات دیپلماتیک منطقه و جهان تبدیل شده است. از گفت‌وگوهای غیرمستقیم در مسقط با میانجیگری عمانی‌ها تا مذاکرات دیروز جمعه با اروپا در استانبول، ایران با جدیت و تأکید بر حقوق خود در این فرایند حضور دارد. در این بین، ادعاهایی همچون تبادل اسناد پیشنهادی، اظهارات مقامات ایرانی و آمریکایی، مصاحبه علی شمخانی با رسانه‌های غربی، ایده کنسرسیوم هسته‌ای با کشورهای خلیج فارس و تأثیر مواضع دونالد ترامپ بر بازارهای جهانی نفت، ابعاد مختلفی به این مذاکرات بخشیده است.