عزت الله ضرغامی رئیس اسبق سازمان صدا و سیما این بار در فهرست وزرای پیشنهادی به عنوان وزیر میراث فرهنگی معرفی شده است تا در صحن مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد بگیرد. اما ضرغامی کیست و چرا به عنوان وزیر میراث فرهنگی پیشنهاد خواهد شد؟
سید عزت الله ضرغامی که به مدت ده سال تا سال ۹۳ ریاست سازمان صد و سیما را بر عهده داشت، به عنوان عضو شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت میکند.
تبدیل همهٔ شبکههای آنالوگ به دیجیتال و راه اندازی برخی از شبکههای باکیفیت HD به طوری که مردم بدون استفاده از آنتنهای قدیمی قادر به دریافت شبکهها شدند، از دستاوردهای مهم دوران کاری وی بود. در دوران مسئولیت او رشد چند برابری تولیدات طنز و تشکیل گروههای جدید تولید اتفاق افتاد.
ضرغامی پس از اتمام دوره مسئولیتش در رسانه ملی در فضای مجازی به صورت گسترده حضور فعالی در توئیتر اینستاگرام و تلگرام داشته و دارد. او جریان ساز این حوزه است و موضعگیریهای او درباره مخالفت با فیلترینگ اینستاگرام مورد توجه فعالان فضای مجازی قرار گرفت.
ضرغامی در سال ۱۴۰۰ نامزدی خود را برای ریاست جمهوری اعلام کرد اما در نهایت توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شد.
وی همچنین معاونت امور مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد، معاونت امور مجلس وزارت دفاع و معاونت امور مجلس استانهای سازمان صدا و سیما را نیز بر عهده داشته است.
ضرغامی با آمدن به وزارت میراث فرهنگی به عنوان دومین وزیر این وزارتخانه جوان معرفی خواهد شد در حال حاضر علی اصغر مونسان این مسئولیت را بر عهده دارد.